Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Spustili jsme registrace na EDUCA EXPO 2024, které každoročně představuje jedinečnou příležitost pro firmy a školy se prezentovat na největším regionálním veletrhu vzdělávání a práce a zviditelnit tak svou instituci před více než 10 000 návštěvníky.

Staňte se součástí největšího veletrhu vzdělávání a práce.

Účast na veletrhu, který bude probíhat od 10. do 12. října 2024 v Home Credit Areně, přináší možnost oslovit široké spektrum návštěvníků, od žáků, kteří se teprve o své budoucí profesi rozmýšlejí, po zkušené pracovníky, kteří hledají svůj dreamjob. Díky prezentaci v zařízeném nebo vlastním stánku či pouze v online prostředí můžete výrazně zvýšit povědomí o vaší škole nebo firmě a předvést se v tom nejlepším možném světle. 

Využijte možnosti veletrhu na maximum. 

Veletrh klade důraz na vzdělávání a seberozvoj, a proto i pro vystavovatele nabízí bohatý doprovodný program, v rámci kterého mohou účastníci rozšířit své obzory v rozmanitých oblastech a získat tipy, které je mohou posunout jak v profesním, tak osobním životě. Stejně tak vy můžete sdílet své znalosti a zkušenosti s ostatními a předvést se jako skutečný profesionál. 

Připravte se, bude to velké!

Aby byla vaše účast co nejúčinnější, je třeba se dobře připravit. Návštěvníci mají rádi interaktivní stánky, kde si mohou vyzkoušet a osahat různé věci, ke kterým běžně nepřijdou do styku. Naštěstí, času je stále dost, a vy máte prostor vše vyladit tak, abyste se stali nezapomenutelným vystavovatelem. Ty nejlepší z vás pak oceníme titulem TOP ŠKOLA a TOP FIRMA roku 2024. 

Veškeré informace a odkaz na registraci najdete zde: www.educaweek.cz/pro-vystavovatele/

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje