Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Do školy na kole je týmová výzva pro všechny, kdo sestaví tým o minimálně dvou a maximálně pěti členech, a pravidelně spolu se spolužáky a spolužačkami nebo pedagogy dojíždí na kole, chodí nebo běhá během měsíce května do školy.

Do školy na kole je celorepublikovou výzvou pro student(k)y od 16 let. Mladší studenti a studentky se mohou zapojit se souhlasem rodičů. Výzva Do školy na kole probíhá od 1. do 31. května v rámci Květnové výzvy a cílem je motivovat co nejvíce studentů a studentek, aby jako dopravní prostředek po městě používali jízdní kolo, koloběžku nebo jakoukoli udržitelnou formu dopravy včetně běhu a chůze. Všechny uvedené bezmotorové způsoby dopravy lze během měsíce kombinovat. Těmto týmům nabízíme slevu na startovném ve výši 60 %. V rámci výzvy se účastníci a účastnice mohou zapojit hned do soutěže, která hodnotí pravidelnost a losování o zajímavé ceny. 

Ve startovním balíčku dostane každý účastník a účastnice originální tričko z biobavlny v designu od typografa Jana Charváta nebo nákrčník, a tím pádem i šanci zúčastnit se spousty doprovodných akcí a využít Akce na triko a slevy od našich milých partnerů.

V případě, že má škola zájem o zapojení do Do školy na kole, kontaktuje nás prosím na e-mailu kontakt@dopracenakole.cz Přihlásit školu může student, pedagog i rodič.

Registrace zde:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSebCFjt0njv76bUbdXI2KfvvDAhjg7FrjDLlCnY4AbUjJgOwg/viewform

info: https://dopracenakole.cz/doskolynakole

https://auto-mat.cz/

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje