Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Listopadový den otevřených dveří na SUPŠ a VOŠ Turnov se bude konat v sobotu 23. 11. 2024.

Listopadový den otevřených dveří na SUPŠ a VOŠ Turnov se bude konat v sobotu 23. 11. 2024. Tímto vás zveme k prohlídce naší školy, kde budete mít jedinečnou příležitost vidět jednotlivé dílny, ateliéry a učebny. Ale hlavně je to ideální příležitost pro všechny zájemce o studium našich uměleckých oborů zažít atmosféru školy a vyzkoušet si „talentovky nanečisto“. Uchazeči o studium si budou moci během dne vyzkoušet kresbu a modelování. Naši zkušení pedagogové z řad výtvarníků vám poskytnou cenné rady a osobní zpětnou vazbu, která vám pomůže lépe se připravit na skutečné talentové zkoušky.

Abychom zkrátili rodičům čekání, bude pro ně připraveno pohodlné zázemí s občerstvením, kde si mohou odpočinout a v neformálním prostředí si promluvit s přítomnými pedagogy, včetně zástupců vedení školy. Naši pedagogové vám rádi a ochotně poskytnou všechny potřebné informace o studijních zaměřeních, průběhu výuky a možnostech, které naše škola nabízí. Po celý den budou také přítomní naši studenti a studentky, kteří vás provedou školou a poskytnou základní informace o jednotlivých oborech. Budou ochotni sdílet své zkušenosti a dojmy ze studia, což vám může poskytnout cenný pohled na každodenní život na naší škole.

Zajímavou novinkou v našem vzdělávání je rozšíření oboru lití kovů o moderní technologie lití šperků. Tento obor se postupně transformuje tak, aby nabídl plnohodnotné využití i těchto technologií.

Přijďte si prohlédnout prostory naší školy, setkat se s našimi studenty a učiteli, a zažít výjimečnou atmosféru, která vládne na ŠPÉŘE. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že vás naše škola inspiruje na vaší cestě k uměleckému vzdělání. Jste srdečně zváni!

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje