Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Nabídka doprovodných programů pro školy a zájmové skupiny - únor–červen2024

Vážené paní učitelky, drazí páni učitelé, milí přátelé galerie,

rádi bychom Vás informovali o nových edukačních programech v Oblastní galerii Liberec, které jsme pro Vás připravili na období únor–červen 2024. Celý přehled nabídky doprovodných programů najdete v .pdf souboru v příloze.

Nově můžete doprovodné programy rezervovat přes google rezervační formulář, odkaz naleznete na našich stánkách nebo můžete použít QR kód, který je v pravém dolním rohu. Čas příchodu můžeme v rezervačním systému upravit pokud je volný blok před požadovaným časem i po. Tuto informaci pak stačí napsat do poznámek.

Button-rezervační systém

 

 

 

Na edukační programy je nutné se objednat alespoň 7 dní předem. Při objednání programu uvádějte věkovou skupinu, počet žáků, jméno a kontakt na vyučujícího učitele. Zároveň nás nezapomeňte upozornit na skutečnost, že jsou ve Vaší třídě žáci se speciálními potřebami ‒ rádi Vám vyjdeme vstříc. Na programy se, prosím, přihlašujte přes edukační oddělení: lektorske@ogl.cz, +420 724 834 554 – MgA. Daniela Kytlicová, +420 485 100 435 – kancelář lektorského centra.

Pokud máte zájem o určitý program nebo prohlídku, které nejsou momentálně v nabídce, kontaktujte nás, rádi Vám vyjdeme vstříc.

Prosím, předejte tuto informaci i svým kolegům, aby měli možnost se zavčasu objednat. Čím dříve se o programu dozví, tím dříve se mohou přihlásit a vybírat z širšího spektra volných časových bloků.

Těšíme se na Vaši návštěvu!
S pozdravem

Edukační oddělění
MgA. Daniela Kytlicová
+420 485 100 435 daniela.kytlicova@ogl.cz

Přílohy

nabídka jaro 2024-mutace A4
nabídka jaro 2024-mutace A4
752 kB
Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje