Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Přednáška - HAPTICKÁ INTERAKCE - aktivizační program pro děti                                         

Přednáší : Mgr. Kamila Bobková – Prezidentka Asociace MISA ČR, speciální pedagog

Veřejná přednáška/beseda pro pedagogy, učitele , asistenty, odborníky pracujícími s dětmi, rodiče a zájemce o významu pohybu a doteku pro rozvoj dítěte a jeho jedinečnosti, prostřednictvím mezinárodního programu Masáže ve školách (MISP) pocházející z Velké Británie.

Program je využíván  pro podporu učení a zdravého rozvoje sociálních i emocionálních dovedností v rámci školního prostředí, zájmových kroužků, klubů i dětských center.   

Benefity pro děti:  příležitost naučit se říkat „ano“ a „ne“, pocit, že je individuálně vnímáno a bráno na vědomí, relaxace, snížení hladiny stresu, povzbuzení a rozvoj představivosti, naplnění potřeby kontaktu, vnímání a respektování druhého a jeho potřeb, vnímání svého těla a určení hranic respekt vůči sobě i ostatním, redukce agresivity!

Benefity pro učitele:  více harmonie ve třídě, snadnější vedení třídy, lepší koncentrace dětí, pozitivní a účinná výuka, nástroj pro zvládání třídy, zlepšení důvěry a vztahů učitel – dítě/žák, klidnější a pozornější děti/žáci, vyšší výkonnost během vyučovacího dne, skupinové aktivity – propojení dětí, získání popularity učitele, pocítění pozitivního účinku hormonu oxytocinu, zlepšení komunikace učitel – rodič – dítě/žák

Přednášku pořádá Motyčkovic klika, z.s.  v rámci projektu „ Být spolu“  www.bytspolu.com

Vstup je volný!

     

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje