Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Portál Organizátorvýletu.cz usnadňuje učitelům naplánování a organizaci školního výletu, zahraničního zájezdu, školy v přírodě a lyžařského výcviku. 

Na portálu Organizátorvýletu.cz učitelé najdou všechny potřebné kontakty na jednotlivé výlety, dopravce, průvodce či ubytování. Učitelé nemusejí dlouze hledat a trávit tak nad organizováním školního výletu, zahraničního zájezdu, školy v přírodě nebo lyžařského kurzu svůj volný čas. Organizátorvýletu.cz jim ho ušetří soustředěním informací a kontaktů na jednom místě. 

Cíle výletů a provozovatelé služeb

Na portálu Organizátorvýletu.cz uživatelé najdou informace a kontakty na hrady a zámky, památníky, pevnosti a tvrze, muzea a galerie, jeskyně, farmy a ranče, ZOO, botanické zahrady, plavby lodí, zábavné a vzdělávací parky, lanová centra, tvořivé dílny, divadla pro děti, skanzeny, sklárny, hvězdárny, mlýny, aquaparky a podobně. Uživatelé najdou na portálu také kontakty na poskytovatelé autobusové a vlakové dopravy a ubytovací zařízení jako hotely, hostely, penziony, rekreační střediska, turistické ubytovny, kempy a podobně. Portál poskytuje uživatelům také kontakty na průvodce, kteří provází ve Vídni, Drážďanech, Berlíně, Norimberku, Regensburgu a v mnoha dalších evropských městech. Uživatelé najdou na portálu kontakty na více než 20 průvodců.

Co Organizátorvýletu.cz nabízí? Uživatel na webu na záložce konkrétního poskytovatele služeb najde veškeré kontakty, jako jsou telefon, mobil, email, poštovní adresu, odkaz na web, fotografie a popis služeb.

Portál je přístupný zdarma.

Více informací na: www.organizatorvyletu.cz

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje