Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Končí vaše dítě základku? Pomůžeme vašemu dítěti najít tu správnou cestu ke vzdělání a vybrat si ideální střední školu.
 

Nový program Centra Kašpar

Kam na střední?

Už 20 let k nám do Centra Kašpar přicházejí lidé řešit zaměstnání, kariéru a často se na nás obrací s prosbou, zda můžeme pomoci i jejich dětem s výběrem středních škol. Můžeme! Vyslyšeli jsme žádosti a připravili unikátní program pro děti z osmých a devátých tříd a jejich rodiče.

Víme, jaký stres zažíváte. Ptáte se, na jaký obor se můj kluk nebo moje holka hodí, co jednou bude dělat? Nechte se vést zkušenými kariérovými poradci a ulehčete tak sobě a svému dítěti důležité životní rozhodnutí. Pomůžeme vašemu dítěti najít tu správnou cestu ke vzdělání a vybrat si ideální střední školu.

Sejdeme se s vámi i vaším dítětem a podrobně zmapujeme jeho zájmy, studijní potenciál, hodnoty, motivaci, očekávání, odhalíme talenty a nadání. Vaše dítě absolvuje testy na PC, zaměřené na zjištění silných a slabých stránek a osobnostních předpokladů

„Doporučíme vašemu dítěti vhodné obory a typy škol, které odpovídají jeho schopnostem“, říká Simona Zemanová, kariérní poradkyně.

Je vaše dítě doma spíše zamlklé, nesdílí s vámi své pocity a přání ohledně výběru dalšího studia? Na programu je unikátní také to, že setkávání jsou společná jak pro vás, tak pro vaše dítě. Mnohdy rodiče zažívají momenty, kdy jsou překvapení, jak jejich dítě reaguje, jak se vyjadřuje, co prožívá. Jsou to unikátní momenty, které posilují vzájemné vztahy.

Přihlaste se ještě dnes a zajistěte si místo pro vaše dítě.

Email.: poradna@centrum-kaspar.cz; Tel.: 605 233 961

Více informací najdete na webových stránkách Centra Kašpar: www.centrum-kaspar.cz

 

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje