Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Kurzy s certifikovanými lektory, kteří vás naučí digitálním dovednostem

Hledáte novou práci a chcete se naučit opravdu profesionálně používat digitální nástroje a aplikace? Organizujeme kurzy s certifikovanými lektory, kteří vás naučí digitálním dovednostem.

Pro maminky na mateřské, absolventy, nezaměstnané a všechny, co si chtějí zlepšit své digitální dovednosti a naučit se pracovat s online nástroji, připravujeme sérií profesionálních kurzů s certifikovanými lektory. Najít si dobrou práci pro vás bude jednodušší. Zkuste to a přihlaste se.

„Digital Job Onboarding“ nabídne speciální kurzy zaměřené na různé digitální nástroje a online prostředí jako takové. Seznámíte se s funkcemi Canvy, MS Office, Excel, Powerpoint či videokonferenčními nástroji. Naučíte se všechny možné digitální vychytávky, díky nimž pro vás bude o hodně snazší si najít pracovní uplatnění nebo znovu s jistotou nastoupit do práce po mateřské dovolené.

„Dnes je to naprostý standard. Digitální dovednosti a znalost online nástrojů a aplikací, jako je MS Office či Excel, videokonferenční programy jako Zoom, různé formuláře nejen ze sady Google, jsou v pracovním prostředí klíčové. Proto jsme připravili tento kurz, který je zdarma a pomůže třeba maminkám nebo tatínkům po mateřské dovolené nebo mladým lidem, kteří si hledají práci,“ říká projektový manažer kurzů Vojtěch Jíra.

Celkem se bude jednat o školení v délce 12 týdnů. Každý týden zájemci absolvují 10 hodin intezivního školení s odbornými lektory. Školení bude zaměřené na digitální nástroje, nové způsoby, jak si organizovat práci z domova, sladit osobní i pracovní život. Kapacita kurzů je omezená, proto si rezervujte své místo. Jak to udělat? Napište Vojtěchu Jírovi e-mail na vojtech.jira@dex-ic.com.

Chcete vědět více o „Digital Job Onboarding kurzech“? Sledujte nás: https://www.facebook.com/dexinnovationcentre/ Brzy budeme zveřejňovat více!

V průměru existuje více než 40 % lidí, kteří digitální technologie sice každodenně využívají, ale nemají potřebné dovednosti pro to, aby je používali efektivně! A my jsme tu pro vás, abychom vám vaše dovednosti pomohli posunout na vyšší úroveň.

Lucie Čakrdová, DEX Innovation Centre Liberec

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje