Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

24.-26.5.  přijíždí do Prahy světoví experti nejen na vzdělávání a výchovu sdílet své zkušenosti a nové pohledy, jak mohou učitelé i rodiče podpořit děti, aby byly ve škole i v životě štastnější a úspěšnější.

Přidejte se naživo, na oline stream zdarma nebo přijďte osobně na speciální workshopy, které se budou konat v rámci světového summitu The Listening World v Praze v Kongresovém centru 24.-26.5. https://naslouchamesrdcem.cz/

Více o projektu Šťastné školy - kde šťastní učitelé učí štastné děti, která v rámci summitu sekci dětí, výchovy a vzděláváni zaštiťuje se dovíte na https://stastnaskola.eu/
 

PROČ SE ZÚČASTNIT - PROGRAM

PŘEDNÁŠKY 24. a 25.5. (online/naživo)

Světoví psychologové, psychiatři a koučové budou sdílet nové pohledy v oblastech práce, osobního života, vzdělávání, duševního zdraví - vše v kontextu naslouchání, jako nejsnadnějšího způsobu, jak se vrátit k přirozenosti, klidu, inspiraci, sounáležitosti i spokojenosti.

WORKSHOPY a DISKUSE  26.5. (pouze naživo v Praze)

Panelová diskuse - Škola rozvoje potenciálu

Návrat ke Komenskému, měníme paradigma vzdělávání - Jak by šťastná škola mohla připravit děti na šťastný život? Jak můžeme podpořit děti, aby viděly že jsou báječné a objevily svůj vlastní potenciál?

Všechny děti jsou diamanty - Fenella Blakaj (Švýcarsko)

Jak dojít k pochopení a jak lépe akceptovat rozdíly v chování mezi žáky? Jsme opravdu tak rozdílní? A v čem? Pedagog je nositelem poznání, inspirátorem a partnerem ve vzdělávání. Je srdcem školy, přirozenou oporou a laskavým vychovatelem. Je tím, kdo je vzorem pro děti a přináší radost a nadšení do školy, kam děti chodí rády.

Dokonalosti se neučíme, navracíme se do našeho výchozího nastavení - Mavis Karn (USA)

Mavis Karn  pracovala s dětmi v dětských domovech, školách a nápravných zařízeních v USA. Bude s námi sdílet své mnohaleté zkušenosti z praxe s dětmi i s dospělými.  I my jsme bývalé děti. Je autorkou knihy Je to tak jednoduché, kde poukazuje na základní principy našeho žití. Její zkušenosti nás zavedou k pochopení darů, které si neseme a jejich znovunalezení. Jednoduchý návod na život, na to jak žít v lásce a být šťastní.

Wellbeing: Ochutnávka akreditovaného workshopu pro pedagogy (a rodiče) - Jan Boková a Vladimíra Břachová

Ochutnávka z akreditovaného workshopu. Budeme společně tvořit prostor dobrého žití z pohledu vnitřní dynamiky porozumění sám sobě, druhým a světu. Naše vnitřní nastavení je naším kompasem, budeme se učit ho číst a orientovat se na porozumění signálům. Budeme  naslouchat sobě a svým pocitům.

VÍCE INFO A VSTUPENKY/REGISTRACE NA ONLINE VYSÍLÁNÍ NA https://naslouchamesrdcem.cz/
 

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje