Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Český rozhlas Liberec představuje mladé tvůrce!

Do 26.6. přijímáme umělecké texty od začínajících literátů. V případě poezie posílejte maximálně tři básně, próza by měla být v rozmezí třech normostran. 

Deset umělců, které ze všech zúčastněných vybereme s libereckým knihkupcem Martinem Fryčem, básníkem a prozaikem Miroslavem Stuchlým a rapperem a režisérem Jonášem Červinkou, nebo-li Lipem, představíme mezi 1.7. - 2.9. v pořadu Kultura pod Ještědem. 

Jejich texty v rozhlasové úpravě načtou herci Divadla F. X. Šaldy: Ladislav Hampl, Barbora Bezáková, Monika Tomková, Stavros Pozidis, Ondřej Kolín a další. 

Literární líheň bude mediálně propagována ve vysílání, ale také na webu a facebooku Českého rozhlasu Liberec a slavnostně zakončena společným zářijovým setkáním a vyhlášením nejlepších děl v Knihkupectví a antikvariátu Fryč.

Všichni zúčastnění budou mít možnost prohlédnout si studia Českého rozhlasu Liberec a nahlédnout tak pod ruce moderátorům a zprávařům. 

Texty posílejte do 26.6. 2022 na adresu jakub.marvan@rozhlas.cz, připojte věk, telefonní číslo a celé jméno + něco krátkého o sobě. 

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje