Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Hledáte tipy, jak žákům a studentům přiblížit řemeslo? Není nic lepšího, než je seznámit se skutečným řemeslníkem a nechat je vše vyzkoušet vlastníma rukama. Ať už při exkurzi přímo v dílně nebo na workshopu u vás ve škole.  

V současné době vzniká pestrá nabídka exkurzí pro žáky a studenty základních, středních a vyšších odborných škol, vyloučeni však nejsou ani ti nejmenší, tedy děti z mateřských škol. 

Nabídka bude zpracovaná přehlednou formou letáků, které si můžete prohlížet on-line nebo stáhnout ve formátu PDF a vždy bude obsahovat základní informace: pro jaký věk dětí je aktivita vhodná, zda je možné ji absolvovat v dílně řemeslníka nebo ve škole, jaká je přibližná časová náročnost a samozřejmě nechybějí kontaktní údaje. 

Liberecký kraj je proslulý především sklářstvím, v nabídce ale najdete tipy i na další řemesla a zajímavé aktivity jako je výroba keramiky, broušení polodrahokamů, výroba jablečného moštu, zpracování vlny, pečení chleba, včelaření a další. 

Exkurze za řemeslem jsou připravovány v rámci projektu „Liberecký kraj sobě“, jehož cílem je podpora regionálních výrobců a poskytovatelů služeb v regionu. Více informací a kontakty naleznete na www.lksobe.cz

Přílohy

08 Decor by Glassor
08 Decor by Glassor
5 MB
16 Vcela Jolana
16 Vcela Jolana
1 MB
17 Stefany
17 Stefany
1 MB
Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje