Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Ve čtvrtek 12. prosince 2024 se v multikině Cinestar Liberec uskuteční akce Krok k budoucnosti, určená pro žáky 8. tříd základních škol. Cílem projektu, jehož organizátorem Liberecký kraj, je pomoci žákům při výběru střední školy a nabídnout jim přehled o možnostech budoucího profesního uplatnění.

Na akci se společně představí liberecké střední odborné školy se svými partnerskými firmami, aby žákům představili různé kariérní cesty a praktické uplatnění po absolvování škol. Na závěr je pro žáky připraveno promítání filmu. Tato akce propojuje vzdělávací instituce s firmami v regionu a podporuje odborné vzdělávání, které je klíčem k budoucímu úspěchu studentů na pracovním trhu.

Akce je zdarma pro všechny přihlášené třídy, kapacita je však omezená. Registrace je možná nejpozději do 25. října 2024 ZDE. Pro více informací o projektu a registraci sledujte sociální sítě projektu nebo kontaktujte organizátory na e-mailu info@krokkbudoucnosti.cz. Nezmeškejte příležitost podpořit své žáky při jednom z důležitých rozhodnutí jejich života!


 
Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje