Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Spolek AtuMat v rámci Květnové výzvy Do práce na kole, pěšky či poklusem letos opět otevírá výzvu Do školy na kole. Ta je určená žactvu, studentstvu a pedagogům a pedagožkám za zvýhodněné startovné. 

Proč by se měly školy zapojit?
Poznat se i mimo školní lavice, udělat něco pro sebe i životní prostředí, podpořit městskou cyklistiku, vybudovat si udržitelné dopravní návyky a potkávat se na doprovodných akcích - to je jen pár důvodů, proč se přidat k lidem, kteří se každý rok zapojují do Květnové výzvy Do práce na kole, pěšky či poklusem. A nechybí mezi nimi ani školy. 

Více informací o výzvě na: Do školy na kole - Do práce na kole (dopracenakole.cz) 

Často kladené dotazy (FAQ) Do školy na kole - Do práce na kole (dopracenakole.cz)

Registrujte se do konce února a vyhrajte kolo Tern
Motivací k registraci do konce února je i soutěž, kterou jsme pro vás připravili s naším dlouholetým partnerem AZUBem. Ti věnují jednu z nejprodávanějších skládaček na českém a slovenském trhu Tern Link C8 tomu, koho 1. března vylosujeme ze všech účastníků a účastnic Květnové výzvy s kompletní registrací a uhrazeným startovným (nebo bude odsouhlasený koordinátorem). A to už se vyplatí!

 

Pro každého startovní balíček 
My zatím připravujeme startovní balíčky včetně tištěných Cyklonovin a oblíbených samolepek, pracujeme na nové verzi webu v angličtině a domlouváme pro partnerství, ceny i Akce na triko. A protože balíčky rozesíláme také ve vlnách, ti, kdo se stihnou registrovat dříve, budou se jako první radovat ze svého ročníkového trička, nákrčníku, nebo nově také stylových ponožek.

 

 

 

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje