Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu
Garantováno OŠMTS
KPBI logo 2

V termínu od 3. do 14. října 2022 byly bohužel uživatelské účty žáků starších 15 let, kteří se v daném období zaregistrovali, smazány.

Dobrý den,

 

Dovolte mi se na Vás obrátit s informací ohledně soutěžního kvízu projektu Kraje pro bezpečný internet. Pokud jste se s Vašimi žáky do soutěžního kvízu zapojili v termínu od 3. do 14. října 2022, musím Vám bohužel sdělit, že uživatelské účty žáků starších 15 let, kteří se v daném období zaregistrovali, byly smazány. Jednalo se o technickou chybu, která nebyla odhalena během testování, při nasazení upgrade systému moodle.

Velmi se Vám za tuto vzniklou situaci omlouváme, ale pokud se Vaši žáci, kteří se zaregistrovali v termínu od 3. do 14. října 2022, chtějí zapojit do soutěžního kvízu a soutěžit o hodnotné ceny, budou se muset znovu zaregistrovat (v soutěžním kvízu budou odpovídat na stejných 20 otázek, tedy by to pro ně nemělo být náročné).

 

Pokud byste si chtěli ověřit, kolik žáků je z Vaší školy zaregistrováno, kontaktujte mne prosím, případně pokud byste měli jakékoliv dotazy, neváhejte mne kontaktovat.

 

S pozdravem

Ing. Lucie Časarová

Odbor informatiky 
mobil.: +420 721 947 046 
e-mail: casarova.l@kr-vysocina.cz

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje