Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu
Garantováno OŠMTS
brain-2062057 640

Oborové soutěže, jejichž okresní a krajská kola jsou ve školním roce 2024/2025 garantována a koordinována odborem školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajského úřadu Libereckého kraje. 

Přehledy okresních a krajských kol soutěží realizovaných ve školním roce 2024/2025 budou zveřejněny  do 30. 9. 2024.

V listopadu 2024 se uskuteční ve všech čtyřech okresech kraje okresní kolo soutěže Pythagoriáda pro žáky 6. - 9. ročníků základních škol a odpovídajích ročníků víceletých gymnázií. Zadání bude školám zasláno do poloviny října. Školní kola soutěže proběhnou v zapojených školách kterýkoliv den v týdnu od 21. 10.  do 25. 10. Více informací k okresnímu kolu bude školám v příslušném okrese zasláno se zadáním školního kola.

Archiv výsledků krajských kol oborových soutěží 2023/2024: Biologická olympiáda: kategorie Akategorie B kategorie Ckategorie D; Středoškolská odborná činnost: SOČ_krajské kolo_2023/2024; Fyzikální olympiáda: kategorie Akategorie B, C, Dkategorie E; Soutěž v programování: kategorie programování žáci, mládež, mikrořadičů; Matematický klokan: Cvrček, Klokánek, Benjamín, Kadet, JuniorStudent; Geologická olympiáda: kategorie A, B; Dějepisná olympiáda: kategorie I (ZŠ), kategorie II (SŠ); Zeměpisná olympiáda: kategorie A_B_C, kategorie D(SŠ); Soutěž v ruském jazyce: kategorie RJ ZŠ II; Soutěž ve španělském jazyce: kategorie ŠJ ZŠ/VG II a SŠ; Soutěže ve francouzském jazyce: kategorie FJ ZŠ/VG II a SŠ; Soutěže v německém jazyce: kategorie NJ ZŠ II, kategorie NJ VG II, kategorie NJ SŠ; Olympiáda v českém jazyce: kategorie I (ZŠ), kategorie II (SŠ); Soutěž v anglickém jazyce: kategorie ZŠ II, kategorie VG II a Gkategorie SOŠ; Matematická olympiáda: kategorie A,  MO_kategorie B, MO_kategorie Ckategorie Pkategorie Z9; Chemická olympiáda: kategorie Akategorie Bkategorie Ckategorie D

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje