Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

áte ve škole, v oddíle, kroužku nebo doma úspěšné talentované dítě ve věku 6 až 14 let? Přihlaste ho do soutěže Zlatý oříšek, která vrcholí jubilejním novoročním finále v České televizi.

Zlatý oříšek je unikátní v tom, že neklade žádné meze na obory. Jedinou podmínkou je splnění zmíněné věkové hranice. Přihlásit se mohou vedle jednotlivců i skupiny a kolektivy.

Cílem soutěže a Nadačního fondu Zlatý oříšek je podpořit děti v jejich snaze a píli, motivovat je k dalšímu rozvoji a ukázat veřejnosti, jaké dětské talenty tu máme.

Dítě může do soutěže přihlásit rodič nebo zákonný zástupce, v případě dětských kolektivů trenér nebo učitel. Přihlášku do soutěže včetně podrobných podmínek účasti naleznete na: www.zlatyorisek.cz/ceska-republika

Uzávěrka přihlášek letošního ročníku je 15. října 2024.

V rámci novoročního televizního finále v České televizi se potká celkem 21 dětí z celé České republiky. Celostátní finále oceňuje 7 vítězů jednak prestižní cenou, ale také finanční podporou ve výši 20 000 Kč. Jedná se tak o další výjimečnou zkušenost, ale i příležitost potkat další mimořádně nadané děti z celé České republiky, sdílet navzájem své zkušenosti, ale i inspirovat ostatní. 

Víte-li o nadaném dítěti nebo skupině dětí, jejichž mimořádné úsilí si ocenění zaslouží, neváhejte je přihlásit.  Nejen že tyto děti mnoho získají, ale mohou motivovat další, které zatím odvahu ukázat světu výsledky svého snažení sbírají.

 

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje