Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Regionální kolo Psychologické olympiády, které pořádala SZŠ a VOŠ zdravotnická Liberec, se v letošním roce uskutečnilo ve středu 16. března v areálu Krajské nemocnice Liberec, a.s. A opět přinášelo radost!
 

Vždyť ještě aby ne, téma Setkání s radostí ani nic jiného přinášet nemůže. Do naší akce se zapojily všechny zdravotnické školy Libereckého a Ústeckého kraje. Celou akci provázela a moderovala Mgr. Ilona Kopecká, přivítání se za Krajskou nemocnici Liberec ujala Mgr. Ladislava Kohoutová, vrchní sestra chirurgických oborů, za Libereckou zdrávku popřála hodně štěstí všem soutěžícím Mgr. Petra Hoffmannová, statutární zástupkyně školy. A nechybělo ani krátké hudební vystoupení Libereckého dětského sboru Severáček.

A teď už k soutěžícím, kterých bylo celkem 13 a kteří do svých prací se společným jmenovatelem radost promítli například anketu, nastínili nám svůj deník, předvedli řadu video ukázek, nechyběla ani povídka z lékařského prostředí, ukázka odborného textu, literární činnost nebo téma umění a radost z pohybu. A k čemu jsme došli? Ač se téma radosti promítalo z jakéhokoli úhlu, všichni jsme se shodli, že největší naší radostí je, když uděláme radost druhému. A i naše povolání zdravotníků nás v tom podporuje! Gratulujeme k 1. místu slečně Marii Rejentové ze Střední zdravotnické školy v Turnově, 2. místo získala Kristýna Parýzková ze zdravotnické školy v Mostu a 3. místo patřilo Ludmile Šubrtové rovněž z Turnova.

A my máme radost, že jsme u toho mohli s vámi se všemi být!!!!

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje