Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu
Garantováno OŠMTS
A92Z4541

Po roce si znovu můžete užít EDUCA EVENT. Minulý rok byla do EDUCA WEEK Liberec zařazena nová kategorie, která je určena široké i odborné veřejnosti a rozebírá nejrůznější témata. Letos jsme připravili jedinečné přednášky a konference, které se zabývají digitálním světem, komunikací, či osobním růstem. Vybere si tak opravdu každý. 

EDUCA WEEK Liberec bude zahájen v pondělí 9. října 2023 v 8:00 konferencí CÍL JE CESTA… Digitální svět zítřka, která vezme své posluchače do světa informatiky a digitálních kompetencí. Vítáni jsou jak zaměstnanci vzdělávacích institucí, tak všichni, které baví technologie. 

Nejobsáhlejší událostí bude EDUCONFERENCE na téma Otevřená budoucnost, kterou v určité životní fázi řeší každý z nás. Konat se bude ve středu 12. října od 10:00 do 15:30 ve VIP sále Home Credit Areny. Vystoupí zde silné osobnosti, které prozradí, jak dosáhly svého úspěchu, např. zakladatel značky Vasky Václav Staněk, CEO aplikace Worldee Tomáš Zapletal nebo vlastník Jablotronu Dalibor Dědek. 

Ve spolupráci s Technickou univerzitou pak budou pořádány přednášky v aule budovy G. V úterý 10. října od 18:00 do 20:00 vystoupí mistr etikety Ladislav Špaček s přednáškou Úspěšná komunikace s klientem a ve středu 11. října od 18:00 do 20:00, Jan Mühlfeit s Kateřinou Krůtovou na téma Odemykání dětského potenciálu. 

Ať už vás zajímá odborná tematika nebo si jen chcete rozšířit obzory, EDUCA EVENT by vám rozhodně neměla uniknout! 

Více informací na: https://www.educaweek.cz/event/

 

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje