Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Hurá! Už potřetí se můžete těšit na oblíbenou kategorii EDUCA WEEK Liberec – EDUCA KIDS, jež nabízí bohatý program jak pro školní kolektivy, tak pro rodiny s dětmi, které mohou čerpat různé výhody a slevy a užít si tak spoustu zábavy. 

Školní kolektivy si mohou vybrat ze spousty zábavně-vzdělávacích programů a zažít tak netradiční školní den. Děti se svými učiteli se tak budou moci vrátit zpátky v čase v libereckém muzeu, zažít hudební odpoledne v krajské knihovně nebo se pokochat krásnými výhledy z liberecké radnice. 

Veřejnost bude moci čerpat různé výhody a slevy do vybraných institucí. Zvídaví průzkumníci zajisté ocení zvýhodněné vstupné do iQLandie, milovníci zvířat mohou využít výhodného vstupu do liberecké zoologické nebo botanické zahrady či dinoparku a vášniví čtenáři se mohou zdarma registrovat v liberecké nebo vratislavické knihovně. 

Celý týden EDUCA WEEK Liberec je úžasnou příležitostí pro všechny, kteří chtějí spojit zábavu se vzděláváním. Přijďte s celou třídou nebo se svou rodinou zažít něco nezapomenutelného. Kapacity jsou omezené, proto doporučujeme návštěvníkům, aby se registrovali co nejdříve na našich webových stránkách. 

Více informací na: https://www.educaweek.cz/educa-kids/

REGISTRACE pro veřejnost na: https://www.educaweek.cz/educa-week-registrace/

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje