Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Jaké jsou výhody, možnosti a rizika využívání umělé inteligence ve školství? Zúčastněte se 13.5. 2024 praktického školení na téma Umělá inteligence do škol pro učitele a ředitele ZŠ a SŠ na Střední uměleckoprůmyslové škole sklářské v Železném Brodu. 

Zveme učitele a ředitele ze ZŠ i SŠ na školení Umělá inteligence do škol. Setkáte se s předními odborníky na AI ve školství a čeká na vás bohatý doprovodný program. KDY: 13.5. 2024, KDE: Střední uměleckoprůmyslová škola sklářská, Železný Brod.

Umělá inteligence (AI) zavítá 13.5. 2024 do Železného Brodu. Učitelé a ředitelé ZŠ a SŠ na školení mimo jiné poznají šikovné nástroje AI a jak je zdarma a snadno využít ve výuce humanitních i technických předmětů.

Jedná se již o třetí školení v Libereckém kraji. Učitele nejvíce zaujaly především praktické ukázky nástrojů AI, příklady inspirativní praxe a možnost diskutovat s předními odborníky, kteří se AI ve školství zabývají. 

Těšit se můžete i na bohatý doprovodný program v podobě návštěvy sklářské huti a dílen (praktické ukázky studentských prací).

Program akce 

Registrace , vstup ZDARMA. Neváhejte, počet míst je omezen na 40.

Pořadatelem je projektový tým EDIH NortheastARR – Agentura regionálního rozvoje, spol. s r.o. 

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje