Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Přijďte si vyzkoušet jaký je život s hendikepem

Pro týden sociálních služeb připravila organizace Rytmus Liberec ve spolupráci s dalšími sociálními službami působícími v Libereckém kraji workshop „Dokážu to, i když…“, který v rámci osvěty přibližuje život s jednotlivými druhy postižení (zrakové, sluchové, tělesné, mentální,
psychické) široké veřejnosti.

V rámci workshopu si návštěvníci interaktivně vyzkouší zdravotní handikep na vlastní kůži a zkusí zvládat běžné situace, které jsou pro lidi se znevýhodněním mnohdy náročné. Také zjistí, jak efektivně se zdravotně postiženými komunikovat a v případě potřeby pomoci. Seznámí se i s organizacemi, které na Liberecku poskytují sociální služby pro dané cílové skupiny. Workshop je běžně nabízen školám i zaměstnavatelům.

Workshop proběhne v OC Plaza Liberec 3. října od 9 do 16 hodin, v  OC Central Jablonec 4. října od 9 do 16 hodin a také na veletrhu Educa Week Liberec 13. října od 9 do 15 hodin.

Na akci spolupracují organizace Fokus Liberec, Tichý Svět, SONS, Centrum pro zdravotně postižené Libereckého Kraje a Rytmus Liberec.

Jak workshop probíhá zjistíte na této videoprezentaci https://www.instagram.com/reel/Cwo7xK_oDOR/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje