Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Jak vést děti k opravdovým hodnotám

Jak vést děti k opravdovým hodnotám

Jakým způsobem vychovávat dítě, aby se podporovaly jeho dobré vlastnosti? Zúčastněte se našeho dalšího online kurzu na téma Jak vést dítě k opravdovým hodnotám, kde se dozvíte, jak podporovat dítě v jeho harmonickém vývoji, jak předcházet konfliktům, hádkám a nedorozumění. Webinář povede speciální pedagog a etoped Bc. Pavel Kalpakcis.

Informace o webináři

Zvyšování osobní odolnosti v náročné době

Zvyšování osobní odolnosti v náročné době

Přerámovat naše vnímání z "všechno negativní" na neutrální nebo lehce pozitivní vnímání událostí... To je velkým cílem, možná si řeknete, až nedosažitelným. S Ing. Lenkou Lamešovou se seznámíte s nástroji a postupy, díky kterým zjistíte, že to lze. Naučte se, jak nacházet dobré věci v menších úspěších a drobnostech. Vystupte ze své myšlenkové klece, která vás možná drží v začarovaném kruhu vlastní nespokojenosti. Osvojte si relaxační techniky pro udržení osobní energie.

Informace o webináři

Prevence syndromu únavy a vyhoření

Prevence syndromu únavy a vyhoření

S lektorkou Mgr. Blankou Ježkovou jsme pro vás připravili webinář zaměřený na prevenci syndromu vyhoření a podporu well-beingu - tedy pocitu vaší osobní pohody. Seznámíme vás s tím, jak se nastavení priorit v subjektivním prožívání odráží ve vaší práci i osobním životě. A jak se sebou pracovat, abyste se syndromu vyhoření vyhnuli. 

Informace o webináři

 

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje