Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Czech National Committee mezinárodní středoškolské organizace United World College, UWC nabízí stipendia pro studenty SŠ

Organizace se skládá z 18 středních škol po celém světě a z více než 150 národních komisí v daných zemích. Sjednocuje mladé lidi z rozličných zemí, kultur, finančních a sociálních zázemí, kteří věří, že vzdělání může být jedním z hlavních prostředků k sjednocování lidí, národů a kultur za cílem dosažení trvalého a udržitelného míru po celém světě. Každý rok vyšle komise 5-9 studentů z České republiky na jednu ze zahraničních škol UWC. Tento studijní program trvá dva roky a je zakončen prestižní mezinárodní maturitou International Baccalaureate (IB - více na www.ibo.org).

Stipendia se financují dle finančních možností každého studenta/studentky. Tento rok navíc nabízí stipendia i studentům/studentkám, kteří by si studium a s ním spojené náklady nemohli vůbec dovolit. Tyto stipendia  tak budou moci případně pokrýt celé studium včetně vedlejších výdajů, jako jsou letenky, kapesné a podobně.

Dopis pro rodičeDopis pro rodiče

 

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje