Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Svaz podnikatelů ve stavebnictví pořádal dnes ve Stavebním dvoře Strabag a.s. v Liberci Den stavebních firem Libereckého kraje. Akce zaměřená na podporu kvalifikovaných pracovníků ve stavebnictví se zúčastnilo mnoho žáků z několika základních i středních škol.
„Účelem celé akce bylo ukázat žákům středních a základních škol, co obnáší práce ve stavebnictví a jak je důležité, aby tato oblast měla dostatek kvalifikovaných pracovníků. Proto se zde představily přední zaměstnavatelé i školy z oboru stavebnictví, které působí v Libereckém kraji,“ řekl Vladimír Herman, manažer Svazu podnikatelů ve stavebnictví pro Liberecký kraj. 
Tři střední školy: Střední průmyslová škola stavební Liberec, Střední škola strojní, stavební a dopravní Liberec a Střední škola a mateřská škola, Na Bojišti, Liberec v rámci celého prezentovaly vzdělávací obory zaměřené na stavebnictví. Jejich účast na akci podpořil Liberecký kraj. 
Akce byla obohacena o doprovodný program v rámci kterého si žáci mohli vyzkoušet první pomoc, trenažér rypadla, virtuální brýle nebo se naučit jak předcházet dopravním nehodám pod vedením Týmu silniční bezpečnosti.

 

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje