Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu
Garantováno OŠMTS
woman-g5242c9f65 640

V letošním roce je možné nově podávat žádost o grant v programu Erasmus+ Sport. V oblasti sportu se Erasmus+ zaměřuje na mezinárodní výjezdy trenérů a dalších pracovníků, díky kterým získají cenné zkušenosti, know-how a posílí svůj profesní rozvoj. 
 
Jaké aktivity jsou podporované?
 
Stínování (job shadowing) v zahraniční sportovní organizaci
V rámci projektů zaměřených na stínování na pracovišti zaměstnanci sportovních organizací vycestují do hostující organizace, kde mohou pozorovat každodenní činnosti, učit se novým postupům a dovednostem a získávat nové zkušenosti, které následně využijí při své vlastní práci.

Trénování v hostitelské organizací
Projekty zaměřené na trénování v hostitelské organizaci umožňují pořádání mezinárodních aktivit pro trenéry, které jsou zaměřené na sdílení zkušeností mezi trenéry, rozvoj trenérských kompetencí a získávání nových zkušeností.

Cílem nových možností v oblasti sportu je rozvoj zájmového sportu. Zapojit se do něj tak mohou veřejné i soukromé zájmové sportovní organizace, místní veřejné orgány, ale i organizace působící v profesionálním sportu, pokud zaměří svůj projekt na rozvoj sportu na zájmové úrovni.

Termíny pro podávání žádostí jsou 23. února a 4. října.

Více informací naleznete na webových stránkách Domu zahraniční spolupráce: https://www.dzs.cz/program/erasmus/projekty-granty/sport.

 

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje