Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu
Garantováno OŠMTS
Kapky

Logolink_pixelJiž ve středu 20. 4. 2022 se uskuteční konference Technologie do škol, letos mimořádně v budově Střední průmyslové školy strojní a elektrotechnické a Vyšší odborné školy, Masarykova 3, Liberec. Od 9 do 15 hod Váš čeká program v aule a přilehlých prostorách.

Budeme se věnovat tématům souvisejícím s digitálními technologiemi a jejich využíváním ve výuce: aplikacemi, kyberbezpečností, robotikou, programováním a dalšími.

Program-akt.2022Program-akt.2022

Program-podrobnosti2022Program-podrobnosti2022

Ani letos nutné účastnit se celého programu. Vítáme i návštěvníky, kteří přesně vědí, co je zajímá, a přijdou se podívat něj na vybrané příspěvky.

Novinkou letošního programu jsou workshopy v počítačové učebně s omezeným počtem účastníků. Můžete si tak vyzkoušet roli žáků na vlastní kůži a techniku přímo v akci. Kapacita některých workshopů je již bohužel naplněna, registrujeme však náhradníky.

V předsálí konference bude instalována (letos skromnější) doprovodná výstava. I v rámci nových prostor se spolu s partnery pokusíme předvést maximum. Není tedy žádným prohřeškem opustit program v sále a navštívit místo toho stánky vystavujících partnerů nebo diskutovat v předsálí.

Účast na akci je pro přihlášené zdarma, přihlašování je možné do 17. 4. 2022 prostřednictvím přihlašovacího formuláře. Pozdější registraci lze provést e-mailem.  S doplňujícími otázkami můžete kontaktovat metodičku projektu KAP LK II Janu Štefkovou (e-mail: jana.stefkova@kraj-lbc.cz, tel: 485 226 402).

Konference Technologie do škol se pořádá v rámci projektu Strategické plánování rozvoje vzdělávací soustavy Libereckého kraje II (CZ.02.3.68/0.0/0.0/20_082/0019560).

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje