Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu
Garantováno OŠMTS
boys-g57134cc53 640

Učitelky a učitelé, kteří se zajímají o rozvoj nadaných dětí ve škole, si mohou poznamenat datum 18. května. Od 11:30 do 17:30 hodin se v budově G Technické univerzity v Liberci na Univerzitním náměstí konat krajská konference.

Logolink NAKAP LK II

Kapacita jednotlivých workshopů i přednášek bude omezena, proto prosíme o přihlašování předem na odkazu u jednotlivých bodů programu: https://forms.office.com/r/TUm777T1ky. Po naplnění kapacity přihlašovací formulář uzavřeme nebo přidáme přímo do formuláře k obsazeným workshopům informaci o naplněnosti.                                         

Účast je bezplatná. Konference se koná díky projektu Naplňování krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání Libereckého kraje II, v rámci platformy aktivity zkvalitnění péče o nadané žáky, ve spolupráci s Katedrou pedagogiky a psychologie, Fakulty přírodovědně-humanitní a pedagogické, Technické univerzity v Liberci.

 

PROGRAM KONFERENCE:

11:30-12:30   Prezence v budově G na Univerzitním náměstí, místnost G315 3. patro, občerstvení ve foyer 3. patro.

12:30-13:00   Přivítání a úvodní slovo v místnosti G315.

13:00-14:00   Přednáška 7 potřeb nadaných dětí: Ing. Kateřina Emer, lektorka Národního pedagogického institutu ČR, konzultantka, vedoucí projektu SYNAPSE, Asociace freelancerů ve školství, https://prezi.com/user/i8gfq7dzdr3e/.

                      Přednáška Dvojí výjimečnost: Mgr. Stanislava Emmerlingová, speciální pedagožka, lektorka, poradenská praxe Mírová pod Kozákovem, https://www.emmerlingova.cz/.

                      Přednáška Komplexní péče a systematická podpora ve vzdělávání a rozvoji MiND dětí: Ing. Miriam Janyšková, Nadační fond Qiido, https://www.qiido.cz/.

14:00-14:15     Pauza s občerstvením ve foyer.

14:15-15:15      Workshop Únikové hry v matematice, odvození Pí: Ing. Klára Plosová ZŠ Husova Liberec.

                       Workshop Učitelské nástroje pro vyváženou inkluzi v běžné třídě: Mgr. Marie Kašparová Pedagogicko-psychologická poradna Česká Lípa, metodička nadání.

15:20-16:00      Debata s mladými nadanými o jejich zkušenostech se vzdělávacím systémem.

16:00-17:00       Debata Možnosti spolupráce s pedagogicko-psychologickou poradnou při péči o nadané: Mgr. Radka Hronová a Mgr. Marie Kašparová PPP Česká Lípa.

                         Workshop Hry pro rozvoj sociálně emočních dovedností ve třídě: Mgr. Monika Plíhalová Pedagogicko-psychologická poradna Semily.

17:30                 Ukončení konference ve foyer.

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje