Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu
Garantováno OŠMTS
storytelling-4203628 1920

Znáte gamebook nebo životabáseň? Nejen tyto dvě aktivity si připravila v rámci dvouhodinového workshopu pro své kolegyně a kolegy učitelka českého jazyka a společenských předmětů na Obchodní akademii v Liberci Tereza Podholová. Seznámíte se s nimi ve čtvrtek 16. června od 14:00 do 16:00 v budově Evropského domu u Krajského úřadu Libereckého kraje v Liberci, v ulici U Jezu 525. Prezence začne ve 13:30. 

Workshop je určen pro učitelky a učitele druhého stupně ZŠ a středních škol, kteří se chtějí inspirovat pro výuku svých předmětů a podpořit (nejen) nadané žáky ve čtení.

Přihlášené zájemkyně a zájemci si vyzkouší také vedení podvojného a trojného deníku, hru rolí na textu, zpracování textu/knihy formou různých funkčních stylů, metodu i.n.s.e.r.t., skládankové učení či vypracování grafického organizéru. Zmíněné metody využijí ve výuce na 2. stupni ZŠ a SŠ.

Účast je bezplatná, workshop se koná díky projektu Naplňování krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání Libereckého kraje II, v rámci platformy aktivity zkvalitnění péče o nadané žáky. Odkaz na přihlašování je zde:  https://forms.office.com/r/xHp10Urg2u.

 

Více o metodách, které používá Tereza Podholová, najdete v různých učitelských facebookových skupinách a také například zde:

https://sites.google.com/oalib.cz/novemetodyaktivity/domovska-stranka/dilna-cteni

https://www.ascestinaru.cz/tereza-podholova-ctenarsky-denik/

https://youtu.be/Z6U0CozICm8

http://archiv-nuv.npi.cz/p-kap/funkcni-cteni-a-jak-ho-dostat-do-vyuky-napric-predmety.html

 

V případě dotazů či rušení účasti kontaktujte hlavní metodičku nadání Mgr. Evu Duškovou, DiS. na eva.duskova@kraj-lbc.cz.

Těšíme se na inspirativní odpoledne.

Hlavní metodička nadání Mgr. Eva Dušková, DiS., projekt NAKAP LK II

logolink nakap

 

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje