Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu

Vážené paní učitelky, páni učitelé,

se začátkem školního roku pro Vás máme skvělou příležitost, jak si uprostřed pololetí odpočinout a zároveň načerpat nové poznatky! Připravily jsme pro Vás inspirativně-odpočinkový pobyt s názvem Podzimní škola pro učitele ZŠ, který proběhne od ranních hodin 25. října a skončí odpoledne 26. října v příjemném prostředí hotelu Antonie ve Frýdlantu. Inspirativní část obsahuje 10 workshopů, 1 informativní a 1 sdílecí setkání. Oslovily jsme lektory z Liberce, Prahy i České Lípy, kteří Vás provedou tématy například jako je formativní hodnocení, prezentace před publikem, vnitřní motivace, makroprostor v matematice, kariérové poradenství napříč předměty a navíc pro Vás připraví i příležitost k hraní deskových her.

Odpočinková část pobytu zahrnuje samozřejmě prostředí, servis a doplňkové služby wellness hotelu, nahlédnout do něj můžete zde: https://www.antoniehotel.cz/. Na Vaši relaxaci jsme myslely také při přípravě jednoho z workshopů. Program najdete v příloze. Témata zahrnují všechny klíčové aktivity našeho projektu.

Pokud se rozhodnete naší nabídky využít a vyplníte přihlašovací formulář, budeme to brát jako závazné přihlášení. Kapacita pobytu je omezena na 36 osob, budeme mít celý hotel k dispozici jen pro naši akci. Je možné přihlásit se a přijet pouze na část programu, nevyužít nabídku ubytování. Cílem je umožnit účast co nejvíce školám z kraje, proto můžeme akceptovat počet maximálně tří účastníků za jednu školu

Pokud Vám přihlašovací formulář nefunguje, je přihlašování již uzavřeno a kapacita naplněna. Aplikace, v níž je vytvořen, neodesílá automatické potvrzení na e-mail. Je-li Vám vše jasné a rozhodli jste se naší nabídky využít, klikněte zde: https://forms.office.com/r/uNia8ai2gU.

Po 15. září všem přihlášeným pošleme další e-mail s detailním popisem jednotlivých workshopů, kde se budete přihlašovat na konkrétní časové bloky.  

Ubytování, strava i workshopy jsou plně hrazeny z projektu NAKAP LK II.

Máte-li dotazy, obracejte se na kteroukoliv z odborného týmu: Jana Černá, Eva Dušková, Petra Dušková a Eva Mrštíková, e-mail ve formátu jmeno.prijmeni@kraj-lbc.cz. Pozvánku můžete šířit i kolegyním či kolegům.

Přejeme hladký rozjezd školních dní a moc se na Vás těšíme.

Přílohy

Podzimní škola pro učitele pozvánka a stručný program
Podzimní škola pro učitele pozvánka a stručný program
256 kB
Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje