Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu
Garantováno OŠMTS
313387484 483612520215687 457405247516399008 n

Přes 40 učitelek a jeden učitel strávili v malebném Frýdlantu dva dny plné zajímavých workshopů, které se konaly díky projektu Naplňování krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání Libereckého kraje II. 

První den se během šesti workshopů věnovali formativnímu hodnocení, prezentačním dovednostem, vnitřní motivaci, osobnostní výchově, a vyzkoušeli si i botanickou únikovou hru a využití deskových her a doplňků ve výuce.

Druhý den se učitelky prošly po městě, v jehož ulicích si vyzkoušeli, jak se učí matematika venku, podívali se na silné stránky a jak s nimi pracovat při výuce a sebereflexi žáků. Odpoledne bylo  věnováno rozšířené realitě a také byl prostor pro to naučit se několik užitečných technik, které pomáhají dětem i dospělým při stresu, vzteku či úzkosti.

Všem účastnicím a jedinému účastníkovi děkujeme za aktivní účast a za kreativitu a hravost. Lektorům a lektorkám z Liberce, České Lípy, Prahy a z Brna za nadšení a laskavost, s nimiž nás inspirovali. Prezentace, které lektoři poskytli ke zveřejnění, najdete zde: https://drive.google.com/drive/folders/1d4PfaIpuwd_xcucZPCBnzwxelw0iSZwz

Zaměření workshopů odpovídalo těmto klíčovým aktivitám projektu: Podpora polytechnického vzdělávání, Zkvalitnění péče o nadané žáky, Podpora rozvoje gramotnosti s akcentem na čtenářskou a matematickou gramotnost, Podpora rovných příležitostí ve vzdělávání. 

logolink nakap

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje