Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Více informací
Přeskočit k hlavnímu obsahu
Garantováno OŠMTS
bulletin-board-3127287

Načerpání inspirace čeká pedagogy ze ZŠ na Podzimní škole plné nových informací, zkušeností a zážitků, kterou připravuje odborný tým projektu NAKAP LK II (Naplňování krajského akčního plánu rozvoje vzdělávání Libereckého kraje II).

Program bude po oba dny nabitý workshopy na témata formativní vzdělávání, vnitřní motivace dětí, osobnostní výchova, zapojení her do výuky, přírodovědná úniková hra, práce s hlasem a mluvený projev, kariérové poradenství napříč předměty, rozšířená realita, relaxační techniky a matematika v terénu. Nebude chybět ani prostor pro neformální networking a sdílení zkušeností z různých škol v kraji. 

Začátkem září bude k dispozici podrobná pozvánka a možnost přihlášení se na jednotlivé workshopy. Podrobnosti zveřejníme zde, ve facebookové skupině Učíme v Libereckém kraji a obešleme kontakty z naší databáze včetně ředitelů ZŠ. Kapacita bude omezena na 36 účastníků. Podzimní škola bude probíhat v podmanivém prostředí rodinného hotelu Antonie ve Frýdlantu. Náklady na ubytování, stravu i program budou hrazeny z projektu.   

 

Zpět na výpis
Bc. Květa Šírová

Administrátor portálu

  • Liberecký kraj
  • Krajský akční plán Libereckého kraje
  • Naplňování Krajského akčního plánu Libereckého kraje